Cliff Richard till Göteborg i höst

cliff-richard

50th Anniversary Tour 2009 adderar show på Scandinavium!

Tjugo år efter att de senast uppträdde tillsammans återförenas Cliff Richard och The Shadows för att fira sina imponerande 50 år i musikens förlovade land och sätta punkt för en karriär som varit både lång och fantastiskt framgångsrik. Den 18 november landar Cliff Richard & The Shadows i Göteborg för en episk konsert på Scandinavium. Biljetterna släpps den 9 juni klockan 09.00.

I slutet av 50-talet och tidiga 60-talet dominerade Cliff Richard & The Shadows den brittiska musikscenen och placerade dem en gång för alla på pophistoriens tyngsta karta. Tillsammans skapade de hela 19 listettor som blev älskade världen över, däribland Living Doll, Travellin’ Light, Please Don’t Tease, Bachelor Boy, Wonderful Land och Apache. De medverkade även i filmer som kultförklarade Summer Holiday och The Young Ones.

Under slutet av 70- och 80-talet ägnade sig Cliff Richard och The Shadows åt individuella karriärer och det var inte sällan som de båda artisterna tävlade om samma topplaceringar. Än idag är Cliff Richard den ende artisten som lyckats med bragden att få listettor under fem decennier i rad.

Under 2009 återförenas bandet, bestående av Cliff Richard, Hank Marvin, Bruce Welch och Brian Bennett, för att turnera en sista gång i England och Europa. Konserter i Malmö och Stockholm är redan släppta, nu adderas en i Göteborg på Scandinavium! Den 18 november är det dags.

Biljetterna släpps på tisdag den 9 juni klockan 09.00.

För mer information se Livenation.se och Cliffrichard.org

Biljettinformation:
18.11 Scandinavium, Göteborg

Biljetterna släpps klockan 09.00 på tisdag den 9 juni, kostar 475 – 695 plus serviceavgift och säljs via via Livenation.se, Ticnet tel 077-1707070 eller www.ticnet.se, Got Event Biljett Scandinavium 031-81 10 20.

1 reaktion på ”Cliff Richard till Göteborg i höst”

  1. Birgitta Karlsson

    Hej,har varit en Cliff Richard fan alltsedan han blev känd i Sverige,(-58,59),något jag aldrig ångrat. Helt underbart att Cliff med Skuggorna åter trampar Svensk mark,o på 3 platser. Naturligtvis ska jag till alla 3. Jag bor i Uddevalla.Såg hans Jubileumskonserter i London förra året,”Time Machine Tour”,fantastiskt. En dvd från konserten finns att köpa genom, http://www.cliffrichard.org Hoppas att mer Cliff och The Shadowsmateriel släpps i Sverige i god tid före hösten. Mvh,Birgitta(Bibban Karlsson,Uddevalla.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen