Bruce Springsteen-film har premiär i sommar

Bruce Springsteen har gjort den kombinerade konsert- och dokumentärfilmen SPRINGSTEEN & I som visas exklusivt på SF Bio den 22 juli. Filmen om Bruce Springsteen är producerad av Ridley Scott och innehåller aldrig tidigare visat material.

Bruce Springsteen har en stark relation till sina fans, något som alltid varit väldigt viktigt för honom och som märks väldigt tydligt i filmen SPRINGSTEEN & I.

Filmen ger en unik insikt av förhållandet mellan en framgångsrik skivartist och alla dom som påverkas djupt av hans musik, säger Ridley Scott i ett uttalande.

Filmen kommer delvis att innehålla filmat material från fansen själva samt aldrig tidigare visat konsertmaterial tack vare att Springsteen själv och Sony Music står bakom projektet.

Vi vet att Bruce Springsteen är oerhört populär i Sverige och det är därför extra roligt att vara med och erbjuda alla svenska fans denna exklusiva upplevelse, säger Sture Johansson, programdirektör på SF Bio.

Bruce Springsteen är aktuell med sin nya samling “The Collection: 1973 – 2012”. Albumet som innehåller 18 utvalda Springsteenklassiker med låtar från 1973 ända fram till 2012 då albumet Wrecking Ball släpptes.

Bruce Springsteen och The E Street Band befinner sig just nu på ”The Wrecking Ball Tour” som besökte Sverige för tre utsålda konserter på Friends Arena i maj 2013.

SPRINGSTEEN & I visas i ett antal länder måndagen den 22 juli och i Sverige på SF Bio i hela landet. Biljetterna släpps via Bioklubben den 13 juni och till övriga den 14 juni. Biljetterna kan köpas i biografernas biljettkassor eller på www.sf.se där det också finns trailers och mer information.

Rulla till toppen