Brandy till Sverige i maj

brandyBrandy kommer till Sverige! Med nya plattan Human i ryggen landar den mångmiljonsäljande superstjärnan på Trädgårn i Göteborg den 14 maj och på KB i Malmö den 16 maj. Biljetterna släpps den 12 mars.

Brandy debuterade redan 1994 med ett självbetitlat album. Albumet innehöll en rad hitsinglar, bland annat ”I Wanna Be Down” och ”Baby”. Uppföljaren, Never Say Never, kom tre år senare och blev en nästintill otrolig succé. Till dags dato har 14 miljoner exemplar sålts av albumet, Monica-duetten ”The Boy Is Mine” låg hela 13 veckor som etta på Billboard Hot 100 när den släpptes och en rad priser och nomineringar bevisade att Brandy på riktigt var själva definitionen av en framgångssaga. Ännu ett album kom några år senare och idag är Brandy, med sina 25 miljoner sålda plattor, en av de kvinnliga artister som sålt flest album i hela världen!

Det har haglat multiplatinor och Grammys kring Brandy länge. När det femte studioalbumet, Human, nådde svensk publik i slutet av förra året blev ingen besviken. Det lät som Brandy i koncentrerat format, där nya arrangemang och ett nytt sound mötte klassisk soul. På plattan har Brandy jobbat med producenten Rodney ”Darkchild” Jerkins, samme man som stod bakom den multiplatinasäljande Never Say Never (1998).

Turnéinfo:
14.5 Göteborg, Trädgårn
16.5 Malmö, KB

Biljettinfo:
Biljetterna släpps den 12 mars.

Göteborg: Biljetterna kostar 350 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se samt Ticnet: 077-170 70 70 samt Ticnet- och ATG-ombud.

Malmö: Biljetterna kostar 370 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se samt Ticnet: 077-170 70 70 samt Ticnet- och ATG-ombud.

Rulla till toppen