Brådis signad av Salem Al Fakir

”Brådis” (aka Jonas Wallin) har skrivit låtar i sjutton år, men det var först när Salem Al Fakir plockade upp honom på sitt förlag som allt föll på plats.
Jag är så oerhört glad över att folk nu ska kunna få höra och uppleva det som jag under det senaste året fått ta del av på nära håll. Brådis som person, Brådis som musik. Brådis är ett fenomen som vi människor behöver, säger Salem Al Fakir.
Nu är han aktuell med sin första singel ”Sockerbagare”, där han på en B-sida gör en underbar cover på Håkan Hellströms En midsommarnattsdröm.

Brådis gör allt själv och spelar in i garderoben. Processen börjar med blockflöjt och programmerade synth-inspelningar på brorsans sequencer och resultatet blir en clash mellan akustisk kökskänsla och elektronisk dröm, med inspiration av André 3000, Arvo Pärt och Aphex Twin.

Om Sockerbagare skriver musiksajten musikenligtjerry:
” …låten du aldrig kommer få ur hjärnan, texten du kommer gå ner på knä framför din älskade och citera. Sången som kommer spelas på vart enda bröllop värt namnet, som kommer plockas fram när den största känslan ska beskrivas.”

Rulla till toppen