Big Bång släpper remix-video

BIG BÅNG’s debut singel ”Grattis” släpptes i början av maj och har sedan dess mottagits bra, framför allt på YouTube. Den påkostade musikvideon som på kort tid blivit mycket populär är skapad av filmaren och regissören David Bicho som bl a ligger bakom ett antal av Markoolios videos. I videon, som handlar om en annorlunda och misslyckad fest, får man se tiotals BIG BÅNG-kloner i svarta one pieces dansa runt ett piano på kajen. Festen avrundas med ett minst sagt explosivt slut.

Nu tre veckor senare släpper BIG BÅNG en helt ny musikvideo på remixen ”Grattis (Stetrix Clubbier Remix)”. Remixen är en glad dansvänlig house-dänga gjord av Sourz Remix Competition 2013 vinnaren Stefan Eriksen aka ”Stetrix” och videon är producerad av Javier V E.

Två helt unika musikvideos på samma låt inom ett par veckor hör inte till vanligheterna.

BIG BÅNG är skapad av spoken word-artisten och musikern Lennart Bång i samarbete med låtskrivarna och producenterna Daniel Grüter samt Mats Ymell som bl.a. ligger bakom Lars Kristerz ”Jag måste ringa Carina”, Sean Banans ”Puss Puss” samt ett par Japan-ettor med Kat-Tun, Arashi mm. BIG BÅNG är en seriös independent musiksatsning och 2013 planeras minst tre låtar.

Rulla till toppen