Bandit Rock ordnar värdar till Sonisphere

bandit-rock-sonisphere-2009

När storheter som Metallica gör sin första festivalspelning någonsin i Sverige, klassiker som the Cult, svenska hjältar som The Hives och amerikanska innovatörer som Mastodon och Lamb of God kommer till svenska Hultsfred så måste vi ju självklart ha värdar av rang. Radiostationen Bandit Rock har varit en tveklös partner och nu kan vi berätta att inte mindre än fyra välkända röster från Bandit Rock kommer att förkroppsligas på Sonisphere den 18 juli!

Med nöje presenterar vi presentatörerna – Den fantastiska fyran är Peter Kjellin, Sanna Stenvall, André Warnie och Danne McKenzie!

De kommer att ta med sig allt som är bra med Bandit till Sonisphere för att där se till att du får den bästa av festivalupplevelser i sommar – Väl mött!

Banden som spelar på Sonisphere den 18 juli i Folkets Park i Hultsfred är Metallica, The Cult, The Hives, Machine Head, Primal Scream, Anthrax, Cradle of Filth, T(I)NC, Lamb of God, Mastodon, Meshugga, Dead by April och Adept.

www.sonispherefestivals.com finns info och snart finns det bilder och annat skoj från de andra Sonisphere festivalerna! Biljetter finns på www.ticnet.se och www.festivalbussen.com.

Datum:
LÖRDAG 18 JULI – FOLKETS PARK, HULTSFRED

Rulla till toppen