Avicii släpper ny singel med Nicky Romero

Två av dansvärldens mest profilstarka nationer – Sverige och Holland – teamar upp för att erövra världen. när den skandinaviska superstjärnan Avicii och den holländska houselegenden Nicky Romero förbereder sig för att släppa sin mycket efterlängtade singel ”I Could Be The One” på Universal Music.

Hängivna fans har väntat spänt ända sedan februari 2012 då snacket började gå om ett potentiellt samarbete mellan två av klubbmusikens hetaste akter. Efter månader av spekulationer är det nu dags för det alla har väntat på; samarbetet ”Nicktim”, en kollaboration mellan Avicii och Nicky Romero. Låten ”Can I Be The One” är redan hypad i housevärlden och är en låt som andas Aviciis känsla för träffsäkra melodier i kombination med Romeros explosiva sound. Popsångerskan Noonie Bao medverkar på låten som redan är en framtida klassiker inom EDM-världen.

Om Avicii
Grammynominerade Avicii, född Tim Bergling, har blivit hyllad av Rolling Stone Magazine som en av de DJ’s som leder dagens revolutionsvåg inom den moderna tidens dansmusik. Avicii är mest känd för sina hyllade liveframträdanden och för sin internationella megahit ”Levels”. Låten erövrade musiklistor världen över, har över 50 miljoner visningar på Youtube och blev utsedd som ”Tune of 2011” av David Guetta i DJ Mag. Efter ett intensivt turnéschema och släpp av sommarhiten ”Silhouettes”, ärades svensken en tredjeplats i DJ Mag’s lista över 2012 ”Top 100 DJs”, bara efter knappa tre år som producent. Under 2012 har Avicii hunnit vara huvudakt på Ultra Music Festival, Tomorrowland, Elctric Daisy Carnival och Lollapallooza, och hans första sommarvistelse på Ushuaïa Beach Hotel i Ibiza fick partyön i extas. Avicii är även en av genrens mest eftertraktade kollaboratörer. Hans ”Superlove”-samarbete med Lenny Kravitz och remix av Madonnas ”Girls Gone Wild” är några av årets mest hyllade låtar.

Om Nicky Romero
Nicky Romeros 2012 har varit ett år präglat av en rad händelser som bara en världs-DJ i hans klass får möjlighet att uppleva. Bortsett från samarbetet med David Guetta och Sia i ”Wild One Two” har Nicky släppt flera andra klubbklassiker som ”Toulouse”, ”Generation 303”, ”Camorra” och icke att förglömma, ”Nicktim”. Varje Romero-singel vittnar om att han är här för att stanna och Nicky har genomfört hyllade spelningar på flera festivaler, som holländska Energy och Electric Zoo i New York. Det har varit ett fullspäckat år för den holländska musikkonstnären, och 2013 kommer inte göra något Romero-fan besviken.

Rulla till toppen