Åsa Jinder i BingoLotto på söndag

Nu när Lotta Engberg tagit ledigt passar vikarierande Harald Treutiger på att möblera om i studion – fast de stora vinsterna har han inte rört. I söndags skickade han bland annat en check på tre miljoner kronor till Ängelholm och denna vecka erbjuder han en spelare en hel årslön som vinst. Precis som i förra veckan har Harald bjudit in en dam i intervjusoffan – och precis som då är hon musikaliskt begåvad: Åsa Jinder kommer till Göteborg för att synas i sömmarna av Harald.

I söndags skickade Harald Treutiger ut stora vinstsummor till lyckliga BingoLotto-vinnare runt om i landet. Till helgen har han siktet inställd på att göra detsamma – fast nu har han också utökat antalet vinster.

– I finanskrisens spår tyckte jag att det kunde vara lämpligt att lotta ut ännu mer pengar. Därför har jag med en egenkomponerad vinst i söndagens program. Jag kommer att lotta ut en hel årslön i vinst, säger Harald Treutiger som på söndag gör sitt sista BingoLotto.

Haralds specialvinst är värd hela 240 000 kronor, efter skatt.

Artisten, kompositören och författaren Åsa Jinder sätter på söndag kosan mot Göteborg och BingoLotto. Harald Treutiger har lovat att vaska fram ännu okänd information om Åsa, som minst sagt, har många strängar på sin lyra. Att hon skriver och framför fina svenska folkvisor är allmänt känt, men vad döljer sig bakom författaren och poeten Åsa? Bollnäs Bandy får ett extra tillskott i kassan denna vecka då Åsa valt att skänka 10 000 kronor till föreningen.

Maxvinsten – tre miljoner kronor – åkte Ingrid Frisberg från Ängelholm hem med efter förra veckans finalspel. Finalspelet denna vecka spelas av Olov Stafström från Ilsbo.

BingoLotto sänds på söndagar i TV4 Plus, klockan 19.00 – 21.00.

Åsa Jinder
Åsa Jinder
Rulla till toppen