Alina Devecerski släpper ledmotiv till Sveriges Radios dramaserie ”Terapioffer”

I sommar satsar Sveriges Radio på en dramaserie riktad mot tonåringar. Terapioffer tar upp det viktiga ämnet rörande ungdomars psykiska (o-)hälsa. Varje avsnitt ur serien berättar episoder från terapirummets innersta om varsin femtonåring som går i terapi.

Terapioffer har premiär i P4 lördag 29 juni kl. 12.03. Serien kommer att sändas på lördagar och söndagar kl 12.03-12.15 i P4 under 8 veckor.

Signaturlåten ”Gå för långt” har specialskrivits av Alina Devercerski.

När jag hörde talas om Terapioffer kände jag direkt att det var nåt jag ville bidra till. Jag fick höra delar av serien och skrev låten ”Gå för långt” som handlar om smärtan i att växa upp, hoppet inför framtiden och att spränga gränser på gott och ont, säger Alina Devecerski som senaste året sålt trippel-platina i Sverige, Norge och Danmark samt nominerats till P3 Guld och Grammis.

Terapioffer vill vara där 13-15 åringar är. Allt de behöver göra är att följa hashtaggen #terapioffer för att kunna lyssna direkt på Facebook och Twitter. Så fort ett avsnitt har sänts kan lyssnaren ladda ned hela serien som podd.

Alina Devecerski har det senaste året nått stora framgångar med debutalbumet ”Maraton” och singlarna ”Flytta på dej”, ”Jag svär” och ”De e dark nu”. Under våren har Alina börjat skriva på nytt material och påbörjat en Skandinavienturné som i sommar besöker ett flertal festivaler.

Rulla till toppen