Alcazar debuterar som skodesigners

alcazarVincent Shoe Store firar 10-årsjubileum och inleder ett samarbete popgruppen Alcazar.

I augusti drar firandet igång som omfattar allt från en specialproducerad cd med låten ”One, two ,three, four” till att pop gruppen Alcazar debuterar som skodesigners med deras glittrande gummistövel.

– Vi är ett familjeföretag som under våra första tio år vuxit rejält både i Sverige och internationellt. Nu när vi fyller 10 år, vill vi fira detta ordentligt och vi är jätte glada att Alcazar vill vara med att fira detta jubileum med oss, säger Thomas Elbaum, företagets marknadschef tillika en av fyra grundare.

I samband med firandet debuterar popgruppen Alcazar som barnskodesigners hos Vincent Shoe Store och släpper den specialproducerade låten, ”One two three four” som kommer att delas ut på en cd-skiva till alla Vincent kunder för att fira deras 10års jubileum. Med på skivan finns också hitlåten ”Burning”, som med stor framgång lanserats i Europa under våren och sommaren.

– Vi vill uppmana alla barn till rörelse, som alla poplåtar är ”One two three four” väldigt dansvänlig och vi hoppas många barn, stora som små kommer vilja snöra på sig skorna och hoppa upp och dansa disco! Alcazar kommer under firandet att uppträda vid ett antal barnevenemang. fortsätter Thomas Elbaum.

– Känner man till något om Alcazar, utöver musiken, så är det sannolikt vår passion för roligt mode – både kläder och skor. Vårt samarbetet med Vincent Shoe Store är ett kul och ovanligt inslag mot vad vi normalt gör. Under hösten kommer vi vara ute och möte våra yngre fans och lära ut nya discosteg, säger Andreas för Alcazar.

Vincent Shoe Store
Företaget öppnade sin första butik i Stockholm 1999. Idag finns Vincentbutiker över hela Sverige och även i länder som Tyskland, Italien, Storbritannien, Malta, Schweiz, Österrike, Estland, Ryssland, Korea och hos ett stort antal detaljister över hela USA: Det är den svenska designduon Patrick Österman och Thomas Elbaum som står bakom märket och konceptet. Historien började då de båda skulle köpa ett par skor till Thomas brorson Vincent och då upptäckte vilket tråkigt urval skor som fanns på marknaden. Sedan 1999 har man presenterat två kollektioner barnskor varje år. Funktionella skor som tillverkas i läder och med en unik design. Hela konceptet, med egna butiker för barn, är fortfarande unikt på marknaden.

Om Alcazar
Gruppen bildades 1998 och fick snabbt stora framgångar över hela Europa i och med releasen av ”Crying At The Discoteque”. Medlemmarna har förändrats under åren sedan dess, men sedan 2007 består gruppen av Tess Merkel, Lina Hedlund and Andreas Lundstedt.
I mars 2009 släpptes deras nya cd Disco Defenders i Sverige. Albumet består av två cd-skivor där den första har 12 helt nya spår med succélåtar som ”We Keep on Rockin´”, ”Burning”, ”Harlem Nights”, ”Stay the Night” etc. Den andra cd:n består av 12 tidigare bästsäljare, som ”Crying at the Discoteque”, ”This Is The World We Live In” and ”Don’t You Want Me”. Disco Defenders har fått ett mycket positivt bemötande på den svenska marknaden.

Rulla till toppen