Adrian Lux till Gröna Lund i sommar

Världsstjärnorna står på kö för att jobba med honom, han fyller dansgolven med sina egna låtar och turnéerna avlöser varandra. När den växande DJ-stjärnan Adrian Lux ställer sig på Gröna Lunds Stora Scen 30 maj är den elektroniska musiksatsningen komplett.

DJ:n, producenten och musikern Adrian Lux turnerar på världens hetaste klubbar och är ett av Sveriges största namn på klubbscenen. Han har en rad stora hits på sin meritlista, så som ”Teenage Crime”, ”Alive” och ”Burning” och hans remixer är hett eftertraktade av dansgolvens världsstjärnor. Hösten 2012 var han en av huvudpersonerna i realityserien ”Heartbeats” på TV6 som handlar om svenska DJ-stjärnor. Han jobbar just nu med nytt material som släpps senare under året. Den 30 maj kl. 20.00 ställer han sig på Gröna Lunds Stora Scen.

I år har vi satsat på elektronisk musik på Stora Scen. Icona Pop och Nause har vi redan berättat om och nu är listan komplett med Adrian Lux, en av Sveriges hetaste DJ:s just nu. Det ska bli otroligt spännande att få se honom på Stora Scen, säger Kenny Mattsson, programchef på Gröna Lund.

Rulla till toppen