Adrian Lux spelar på Tomorrowland och gör USA-turné

Det är ingen tvekan om att uppmärksamheten kring Adrian Lux bara växer. På hemmaplan har han nyligen bjudit på ett bejublat Summerburst-framträdande där han lyckades skingra molnen över ett regnigt Stockholm samtidigt som senaste singeln ”Burning” fortsatt att växa på både kommersiell och public service-radio.

Utomlands går det ännu bättre – Adrian är klart för ett stort antal prestigefulla gig i utlandet. Den stora dansmusik-festivalen Tomorrowland (Festivalbussen) i Boom, Belgien, flera av de hetaste klubbarna i USA som Pacha i New York, LIV i Miami och Avalon i L.A (där han gör dubbel-gig) får alla besök av det unga stjärnskottet. Utöver detta följer han med på den turnerande festivalen Identity som headlinas av Eric Prydz och som tar Adrian till Dallas, Houston, San Fransisco, San Diego och Phoenix. Ett Ibiza-gig sägs också bli officiellt inom kort.

Utöver allt detta är det också klart att TV-serien ”Hearbeats” , där vi får följa Adrian och ett antal andra DJs, fortsätter i slutet av Augusti. Den här gången tas tittarna bland annat med på Adrians Australien-turné från tidigare i år.

Konsertdatum
6/7 New York, NY – Pacha
7/7 Miami, FL – LIV
13/7 Los Angeles, CA – Avalon
14/7 Los Angeles. CA – Avalon
28/7 Boom, Belgium – Tomorrowland
10/8 Dallas, TX – Identity @ Gexa Energy
11/8 Houston, TX – Identity @ Cynthia Woods Mitchell
17/8 San Fransisco, CA – Identity @ Shoreline Amp
18/8 San Diego, CA – Identity @ Cricket Amp
19/8 Phoenix, AZ – Identity @ Cricket

Rulla till toppen