A Camp på Sverigeturné

a-camp

A Camp är äntligen tillbaka! Den 28 januari släpps albumet Colonia och i april beger sig trion ut på vägarna. Turnén gör sex stopp på utvalda konserthus och spelställen och premiären går av stapeln den 2 april på Jönköpings Konserthus. Biljetterna släpps den 9 december.

Det var under 2001 som hela Sverige fick ta del av Nina Perssons soloprojekt A Camp för första gången. Singeln ”I Can Buy You” hann inte snurra många varv i skivspelarna innan den nästintill kultförklarades. Med ett självbetitlat album i ryggen åkte A Camp Europa runt på vad som närmast liknade ett segertåg.

Idag, nästan åtta år senare, är A Camp tillbaka. Nina Person sitter fortfarande vid rodret och vid sin sida har hon, precis som tidigare, artisten och låtskrivaren Niklas Frisk. Dessutom har duon utökats med filmkompositören Nathan Larsson. Den 17 november släpptes singeln ”Stronger Than Jesus” och på det nya albumet Colonia, som landar i butikerna den 28 januari, hör vi fantastiska melodier ackompanjerade av en av Sveriges bästa sångröster. A Camps återkomst vill ingen missa!

Rulla till toppen