A Camp bokar in sommarspelningar

a-camp

A Camp har knappt påbörjat sin vårturné förrän den efterlängtade sommarturnén är bokad och klar. I sommar gör trion åtta spelningar runt om i Sverige, alla utom en är festivalspelningar. Premiär blir det på Peace & Love Festivalen i Borlänge den 25 juni.

För den som vill se A Camp på en intimare konserthusspelning redan nu så hade vårturnén premiär i Oslo den 27 mars och övriga Sverigekonserter startar imorgon i Jönköping, följt av konserter i Göteborg, Malmö Konserthus, Stockholm, Uppsala och med avslutning den 9 april i Norrköping.

I januari släpptes albumet ”Colonia” som redan sålt guld. Singeln ”Stronger than Jesus” håller på att bli bandets största hit någonsin och den ligger just nu topp 20 på Radiolistan. Den 2 april uppträder A Camp i TV4 som enda musikaliska gäst på Climate Conference i sällskap med Tony Blair och Bill Clinton.

A Camp är inne på sitt åttonde år, 2001 kom debutsingeln ”I Can Buy You” från det självbetitlade albumet som gav dem storslam på Grammisgalen. De fick stora framgångar såväl i Sverige som internationellt. Idag är bandet lika eftertraktat och hett som för åtta år sedan. I år har duon, Nina Persson och låtskrivaren Niclas Frisk, dessutom utökats med en person – Nathan Larson.

Hemsida
www.acamp.net
www.myspace.com/acamptheband

Turnéplan
25.6 Borlänge, Peace & Love Festival
26.6 Göteborg, Liseberg
2.7 Sundsvall, Sundsvalls Gatufest
10.7 Hultsfred, Hultsfredsfestivalen
11.7 Kristianstad, Tivolirock
24.7 Piteå, Piteå Dansar & Ler
30.7 Karlskoga, Putte i Parken
31.7 Östersund, Storsjöyran

Rulla till toppen