30 Seconds To Mars klara för Pier Pressure

30-seconds-to-mars

I sommar är Pier Pressure äntligen tillbaka, tre år efter att festivalen lockade 12 000 besökare till Frihamnen i Göteborg. Som ett av de mest önskade banden kan vi idag stolt presentera de mångmiljonsäljande amerikanska emorockarna 30 Seconds To Mars. Med Jared Leto i spetsen är gruppen en av de stora bokningarna till festivalen den 20 juni!

Det har gått tolv år sedan bröderna Shannon och Jared Leto bildade bandet i Los Angeles i slutet av 90-talet. Med den känsloladdade och mäktiga musik de tillsammans skapat har 30 Seconds To Mars blivit ett av de största alternativa rockbanden i USA med miljoner sålda album över hela världen.

Med sin självbetitlade debutskiva från 2002 etablerade sig bandet starkt. Men det var med uppföljaren ”A Beautiful Lie” som ett par år senare öppnade de stora portarna ut i världen där bandet mötts av en till fullo hängiven publik. Bara i USA sålde plattan i långt över en miljon exemplar. Gruppens alltid unikt nära kontakt med sina fans resulterade också i att skivsläppet följdes av hela 500 spelningar.

I december kom nya albumet ”This Is War” som spelades in med den legendariske producenten Flood, känd för samarbeten med bland annat The Killers och U2. En explosiv, personlig och högst efterlängtad skiva.

Klara artister:
30 SECONDS TO MARS
HIM
TAKIDA
THE SOUNDS
DEAD BY APRIL
NEVERSTORE
HER BRIGHT SKIES

Fler artister tillkommer. Håll utkik på www.pierpressure.se.

Rulla till toppen