Sugarplum Fairy till Peace & Love

Borlängesönerna i Sugarplum Fairy gjorde sitt första framträdande på Peace & Love 2001, och har sedan dess spelat hela 11 gånger. I sommar spelar de igen. Peace & Love pågår mellan 25 – 29 juni i Borlänge.

Det är med stolthet Peace & Love presenterar att bygdens söner i Sugarplum Fairy samlas och gör en unik spelning på sommarens festival. Mycket har hänt i bandet som i mångt och mycket har blivit ett stående inslag på festivalen. Viktor Norén och Jonas Karlsson har startat Viktor & The Blood och Kristian Gidlund har debuterat med boken ”I kroppen min – resan mot livets slut och alltings början”.

Detta blir ett mycket speciellt tillfälle att se bandet som gjorde sin första spelning redan 1998 och har spelat på Peace & Love varje år sedan 2001, med ett uppehåll för 2011 års festival.

Sugarplum Fairy består av Viktor Norén, Carl Norén, Kristian Gidlund, David Herbert och Jonas Karlsson.

Sugarplum Fairys spelning äger rum torsdagen den 27 juni.

Det kommer bli en väldigt viktig och speciell spelning för oss och vår publik. Det betyder väldigt mycket för oss i bandet att få göra den här spelningen, säger Carl Norén i Sugarplum Fairy.

Vi känner oerhört mycket för den här bokningen, säger presschef Ronny Mattsson.

Som en extra bonus får alla som köper biljett under tisdagen ett exemplar av dvd:n med Sugarplum Fairys spelning på Peace & Love 2010 helt gratis. Viktor Norén och Jonas Karlsson uppträder även på festivalen med sitt nya projekt Viktor & The Blood.

Rulla till toppen